Container för riktiga byggare

Den kan vara både din arbetsplats eller ditt förvaringsutrymme. När du beställer container bör du ta hänsyn till en rad faktorer. Är det avlastning, arbetsplats, avfall eller förvaring? Det finns en hel uppsjö varianter idag som alla är tänkta att underlätta för ditt tilltänkta syfte. Det gäller att planera och konkretisera för sig själv vad ens behov är. Här listar vi lite grejer man kan tänka på.

Bygger du hus avlastar den och underlättar dig. Containern är ett oumbärligt moment i bygget och användningsområdena är många, precis som antalet varianter. Och containerns användningsområde behöver inte begränsas. Tvärtom är det egentligen bara fantasin som begränsar. Den ledande leverantören hittar du på http://www.containertjanst.se/ och där kan du välja mellan alla tänkbara modeller, de kan också konsultera dig i ditt behov. Det finns containrar anpassade för alla väder och du kan skräddarsy en container som passar dig, eller överväga köpa begagnat.

Vitt spridda användningsområden

Det är skilda varianter eftersom containrarna ofta syftar till att fungera på olika sätt. Men det finns några saker du kan ta en extra funderare över för att den containern du vill ha är anpassat till ditt behov, annars kan det lätt bli fel.

- Var och hur ska containern nyttjas? Är det avlastning, avfall eller rentav kontor?
- Överväg paketerbjudanden. Skräddarsytt är jättebra, men i paketen kan det finnas aspekter du inte själv har övervägt.
- Säkerhetsaspekten, du vill inte att den ska börja brinna, eller att någon bryter sig in.

Faktum är att containrar ofta förknippas med husbygge som avfallshantering eller byggarbetsplats, men det finns en rad andra sammanhang. I 20 år hade Sölvesborg Firehawks lagrat lagets prylar i en container. Det finns hus byggda av containrar och de har till och med underlättat vid bostadsbrist och där det måste byggas fler förskolor. De är förvånansvärt praktiska och flexibla idag. 

Published on  February 1st, 2022