Renovera rätt

Vare sig man jobbar med renovering av olika slag, eller man gör det på egen hand i hemmet så finns det hel del saker som är viktiga att tänka på. Dels vill man såklart att allting ska bli bra gjort, men det finns också dessvärre en del saker som kan gå snett, kanske särskilt om man väljer att göra saker på egen hand. Det är sällan som man är en expert på området då! Det kan alltså därför vara svårt att bestämma sig för om man ska fixa arbetet på egen hand, eller anställa någon som kan göra det. Såhär skriver man om dilemmat på SvD.se:

Hantverkare eller hantverka själv - det är frågan. Ofta är det mest ekonomiskt med både och - gör de arbetskrävande och enklare sysslorna själv och låt hantverkare ta hand om de svåra och känsliga momenten. (Läs resten av artikeln här).

Det är alltså med andra ord många som brottas med beslutet om att fixa allting själv, eller att anlita någon som kan hjälpa en. Men oavsett hur man slutligen väljer att göra, är det viktigt att hålla koll på till exempel luftfuktigheten, särskilt om man ska utföra vissa saker. Ett tips för den som ska renovera är alltså att kolla på fuktlogger hos intab, och införskaffa sig den som man tror passar en bäst. Det kommer bli en otroligt stor hjälp! För när det handlar om så pass viktiga saker som att göra förändringar i hemmet så måste det verkligen bli rätt, så är det bara. 

Published on  January 7th, 2016