Härligt med händiga män

Vill man få det riktigt fint där hemma så gäller det att man inte räds för att hugga tag ordentligt med nävarna.  För faktum är att vill man trivas i sitt hem så gäller det att man är villig att lägga manken till lite extra. 

Det spelar helt enkelt ingen roll om man så vill bygga ett hemmaspa eller renovera om sovrummet.  Kan du göra det själv så sparar du helt enkelt mycket tid och pengar.  Och vem vill inte ha en händig karl som kan bygga en egen duschvägg åt sin sambo? Eller varför inte en liten jacuzzi i sovrummet?

Det finns alltså alltid en bra anledning till att gänga sig med en händig karl, eller kvinna för den delen. Man förlorar helt enkelt aldrig på att ha en gratisarbetande hantverkare där hemma, framförallt inte om de själva gillar att pyssla i hemmet.  Då blir det helt enkelt bara en ”win win situation” åt båda hållen. Den ena får jobbet utfört snabbt, medan den andre får göra det den gillar. En perfekt kombo!

Man behöver alltså inte anlita hantverkare för flera tusentals kronor, allting går att fixa själv. Oavsett om man så har en händig karl där hemma eller ej. Faktum är att alla kvinnor där ute borde våga ta för sig lite mera och faktiskt våga ta tag i hammaren eller laga en handdukstork där hemma. Man har ingenting att förlora på det. Kvinnor kan, kom ihåg det!

Bunkra upp med följande:

• Verktyg
• Målarfärg
• Brädor
 

Published on  February 6th, 2015